Verzending en levering

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Echter omdat we nog maar een klein bedrijfje zijn verzenden we niet dagelijks. Daarom hanteren wij een levertijd van 3-5 werkdagen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €6,75 voor alle bestellingen. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Je ontvangt op dit moment nog geen track and trace code van ons.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Voor de bouwpakketten geldt dit uiteraard alleen indien deze ongebruikt in de originele verpakking zit.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour  naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Pastimaak geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@pastimaak.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt  je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@pastimaak.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport, er iets mist in het pakket, of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Betaalmethodes

Op dit moment is het mogelijk om via de webshop te betalen met:

  • iDEAL
  • PayPal


Voor betalingen met PayPal wordt een toeslag van 3,4% van het aankoopbedrag in rekening gebracht.