Cursussen

Tover de maakpakketten om tot jouw zelf ontworpen product. Onze pakketten zijn ontworpen om jou een leuke leerervaring te geven! 

De Bataat is een unieke stalamp door jou zelf ontworpen en gemaakt. Tijdens het maken van de Bataat doorloop je een heel scala aan leerstappen. Je maakt je handen vies met beton storten, je leert de priegelige stappen van elektra aansluiten en het zagen van een bekisting. Zo leer je niet alleen een Bataat maken maar eindig je ook met klusskills die je kunt inzetten voor je volgende project.

Er zit geen steel bij het pakket zodat je het ontwerp helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Haal bijvoorbeeld een tak uit je favoriete park of een oude bezemsteel van je lievelingsoma. Op creatief vlak kun je losgaan met vormen, afmetingen en afwerking van de betonnen poot en de papieren kap. Je kunt hem dus zo groot en gek maken als je zelf wilt.

Creativiteit
4/5
Precisie
3/5
Moeilijkheidsgraad
4/5
Benodigde kennis vooraf
0/5

De Okra is de Barbapapa onder de meubels. Dit meubel vormt zich naar wat jij er mee wilt doen, of wat je er in kwijt wilt. Met de 8 plankjes, die onder een hoek zijn afgezaagd, kun je eindeloos veel variaties maken. Of het nou een kast wordt, een bijzettafeltje, een speeltoestel voor je kat of een bloembak voor binnen of buiten, het kan allemaal met de lijm-truc. Op een slimme manier kun je met tape en sterke houtlijm dit creatieve meubel vorm geven. Je leert niet alleen een Okra maken maar eindigt ook met klusskills die je voor je volgende project kunt inzetten!

Creativiteit
4/5
Precisie
4/5
Moeilijkheidsgraad
2/5
Benodigde kennis vooraf
0/5